Pravidla FSMA o preventivních kontrolách, které vyžadují potravinářské zařízení ke kontrole křížového kontaktu alergenů a zajištění toho, aby alergeny byly vhodně uvedeny na štítcích balených potravinových výrobků. Tento kurz vám ukáže, jak splnit obecné požadavky FDA na označování potravin a požadavky FSMA na označování alergenů.
Proč si zvolit školení pro porozumění americkým požadavkům FDA na označování potravin a alergenů od SGS?
Tento kurz obsahuje tato témata:
- Předpisy pro označování potravin
- Základy označování potravin
- Prvky označování potravin
- Podmínečně požadované označování
- Speciální požadavky označování
Po dokončení tohoto kurzu budete schopni:
- Porozumět požadavkům FDA na označování potravin pro různé kategorie potravin
- Zavádět požadavky na označování alergenů
- Kategorizovat prvky označení potravin
- Rozumět prvkům podmínečně požadovaného označování
- Určit speciální požadavky označování pro určité kategorie potravin
Po dokončení kurzu obdržíte certifikát.
Podrobnosti kurzu
- Délka trvání 2 hodiny
- Akreditace: SGS
- Možnosti školení: eLearning
Osvědčené školení zaměřené na bezpečnost potravin poskytované předním poskytovatelem vzdělávacích kurzů
Jako přední poskytovatel odborného vzdělávání využíváme mnohaletých globálních zkušeností. Naše kurzy vedou specialisté, kteří vás podpoří na vaší profesní dráze.
Spojte se s námi ještě dnes, abyste zjistili více o našem školení porozumění americkým požadavkům FDA na označování potravin a alergenů.