Kontaktujte nás

Co hledáte?

Zavedení preventivních kontrol potravin pro lidskou spotřebu GMP, HACCP a FSMA

Zavedení preventivních kontrol potravin pro lidskou spotřebu GMP, HACCP a FSMA od SGS - získejte znalosti, jak úspěšně zavést kombinovaný systém preventivních kontrol GMP, HACCP a FSMA.
Zavedení preventivních kontrol potravin pro lidskou spotřebu GMP, HACCP a FSMA od SGS - získejte znalosti, jak úspěšně zavést kombinovaný systém preventivních kontrol GMP, HACCP a FSMA.

FSMA přesouvá zaměření potravinářského průmyslu z reakce na události kontaminace na jejich prevenci. Zavedení preventivních kontrol potravin pro lidskou spotřebu je jedním ze základů vyhovění FSMA. Náš školicí kurz vám ukáže, jak zavádět kombinovaný systém preventivních kontrol potravin pro lidskou spotřebu pro GMP, HACCP a FSMA. To vaší organizaci pomůže vyhovět požadavkům systému HACCP i pravidlu preventivních kontrol FSMA.

Proč si zvolit školení zavedení preventivních kontrol GMP, HACCP i FSMA pro potraviny pro lidskou spotřebu u SGS?

Tento kurz využívá řadu seminářů, které naučí účastníky pochopit požadavky preventivních kontrol HACCP a FSMA pro potraviny pro lidskou spotřebu i způsob, jak je úspěšně zavést.

Po dokončení tohoto kurzu budete schopni:

  • Identifikovat a řídit rizika
  • Zavést požadavky kritického kontrolního bodu (CCP) a řízení preventivních kontrol
  • Vytvořit fungující kombinovaný plán bezpečnosti potravin HACCP/FSMA
  • Zavést efektivní postupy vedení záznamů pro dokumentaci vašeho systému bezpečnosti potravin

Tento kurz je určen pro:

  • Manažery pro bezpečnost potravin
  • Implementační týmy
  • Interní auditory
  • Konzultanty
  • Osoby, které chtějí splnit oba požadavky systému HACCP (např. uznávaného GFSI )
  • Všechny osoby, které chtějí udržovat integrovaný systém vyhovující pravidlu preventivních kontrol FSMA

Kurz zahrnuje:

  • Přehled a historii HACCP
  • Koncepty HACCP a preventivních kontrol
  • Předběžné kroky analýzy rizik
  • Společné znaky HACCP a FSMA
  • Biologická, chemická, fyzikální, radiologická a ekonomicky motivovaná rizika
  • Tvorba vývojových diagramů
  • Tvorba kombinovaného plánu bezpečnosti potravin HACCP
  • Kvantitativní a kvalitativní metody analýzy rizik
  • Osvědčené výrobní postupy
  • Kritické kontrolní body jako preventivní kontroly
  • Sledování a řízení preventivních kontrol a CCP

Nutné požadavky

Účastníci tohoto kurzu by měli mít znalosti v oblasti systémů bezpečnosti potravin.

Podrobnosti kurzu

  • Délka trvání: 2,5 dne
  • Akreditace: SGS
  • Metodika výuky: individuální, virtuální (online) školení vedené instruktorem

Po úspěšném dokončení tohoto kurzu obdržíte certifikát SGS.

Osvědčené školení zaměřené na bezpečnost potravin poskytované předním poskytovatelem vzdělávacích kurzů

Jako přední poskytovatel odborného vzdělávání využíváme mnohaletých globálních zkušeností. Naše kurzy vedou specialisté, kteří vás podpoří na vaší profesní dráze.

Kontaktujte nás ještě dnes, abyste zjistili více o našem školení zavádění preventivních kontrol GMP, HACCP a FSMA.
 

Související služby

Ostatní služby

Kontaktujte nás

  • SGS Czech Republic s.r.o.

K Hájům 1233/2,

, 155 00,

Praha, Česká republika