Analýza rizik a kritické kontrolní body (HACCP) pomáhají organizacím řídit nebezpečí v oblasti potravin na základě systematického přístupu prevence. Tento kurz vám poskytne úvod do HACCP a umožní vám pochopit , jak může pomoci omezit rizika pro bezpečnost potravin ve vašem podniku.
Proč si zvolit úvodní školicí kurz HACCP od společnosti SGS?
Tento kurz vám pomůže:
- Porozumět, jak HACCP pomáhá potravinářskému podnikání omezit riziko pro bezpečnost potravin
- Seznámit se s podmínkami HACCP a významem bezpečnosti a hygieny potravin
- Vyvinout a implementovat plán HACCP na základě předběžných úkolů a zásad HACCP
- Identifikovat a efektivně kontrolovat rizika ve vztahu k bezpečnosti potravin ve vaší organizaci
Pro úspěšné dokončení kurzu musí účastníci prokázat ve všech výše uvedených oblastech přijatelný výkon.
Certifikace kurzu
Pokud jste se zúčastnili celého kurzu, obdržíte certifikát o účasti.
Pokud absolvujete elearningovou verzi kurzu, musíte dokončit celý kurz a získat při konečném hodnocení známku nejméně 80 %. Po úspěšném dokončení si budete moci stáhnout certifikát o absolvování.
Předchozí znalosti
Před začátkem kurzu bude užitečné, pokud budete mít znalosti z oblasti rizik pro bezpečnost potravin a budete pracovat v potravinářském podniku.
Obsah kurzu
Kurz obsahuje tato témata:
- Aplikace a zásady HACCP
- Nemoci z potravin / úvod do bezpečnosti a hygieny potravin
- Právní povinnosti
- Systémy řízení bezpečnosti potravin (FSMS)
Podrobnosti kurzu
- Trvání kurzu: jeden den (individuální) nebo jedna hodina (eLearning)
- Metodika výuky: Individuální nebo eLearning
- Akreditace: SGS
Osvědčené školení HACCP od světové jedničky ve firemním vzdělávání
Jsme světovou jedničkou v poskytování odborného vzdělávání a v tomto postavení nabízíme bezkonkurenční zkušenosti a globální síť kvalifikovaných odborníků, kteří mají hlubokou odbornost týkající se nejnovějších postupů. Akademie SGS je přítomna ve více než 45 zemích a vzdělává po celém světě více než 200 000 odborníků.
Spojte se s námi ještě dnes, abyste se dozvěděli více o našem úvodním kurzu HACCP nebo abyste si jej rezervovali.