Kontaktujte nás

Co hledáte?

Certifikace systému bezpečnosti potravin(FSSC) 22000 v5 - úvodní školení

Seznamte se s konceptem certifikace FSSC 22000 a jeho požadavky prostřednictvím úvodního školení FSSC 22000 v5 od SGS.

Certifikace systému bezpečnosti potravin (FSSC) 22000 v5 poskytuje komplexní přístup k auditu a certifikaci bezpečnosti potravin a nabízí tak příležitost pro integraci s jinými systémy řízení, jako jsou systémy řízení jakosti.

Kritéria kurzu

Tento kurz vám umožní:

  • Porozumět globálnímu konceptu certifikace FSSC 22000 pro systémy řízení bezpečnosti potravin (FSMS)
  • Popsat historii konceptu certifikace FSSC 22000
  • Vysvětlit aktualizace z verze 4.1 na verzi 5
  • Identifikovat a přezkoumat konkrétní požadavky pro omezování podvodů a ochranu potravin

Pro úspěšné dokončení kurzu musíte v těchto oblastech prokázat přijatelný výkon.

Certifikace kurzu

Účastníci, kteří se účastní celého kurzu, obdrží certifikát o účasti (Certificate of Attendance").

Účastníci, kteří absolvují elearningovou verzi kurzu, musí dokončit celý kurz a získat při konečném hodnocení známku nejméně 60 %. Po úspěšném dokončení si budete moci stáhnout certifikát o absolvování ("Certificate of Completion").

Předchozí znalosti

Tento kurz je určen pro zkušené odborníky v oblasti bezpečnosti potravin, kteří rozumí přístupu k bezpečnosti potravin z hlediska systémů řízení. Abyste si ze školení odnesli co nejvíce, bude užitečné, když před jeho absolvováním budete znát tyto principy a koncepty řízení bezpečnosti potravin:

  • Implementace nebo provoz systému řízení v potravinářském sektoru Patří sem soukromé koncepty jako FSSC 2200, BRC a/nebo jiné koncepty, které zahrnují komponenty systémů řízení.
  • Nezbytně nutné výchozí programy, jak je uvedeno v normě ISO/TS 22002-1
  • Znalost osvědčených postupů pro zemědělství (GAP), veterinářství (GVP), zpracování (GMP), hygienu (GHP), výrobu (GPP), distribuci (GDP) a/nebo obchodování (GTP) – v závislosti na vaší oblasti zaměření
  • Principy HACCP, jak jsou definovány Komisí Codex Alimentarius

Obsah kurzu

Tento kurz obsahuje tato témata:

  • Úvod do FSSC 22000 v5
  • Systémy řízení bezpečnosti potravin
  • Ochrana potravin a omezování podvodů v oblasti potravin
  • Shrnutí změn v FSSC 22000 v5

Podrobnosti kurzu

Trvání kurzu: 1 den nebo 45 minut (přehled)
Metodika výuky: individuální nebo eLearning

Osvědčený úvodní školicí kurz FSSC 22000 v5 od světové jedničky ve firemním vzdělávání

Jsme světovou jedničkou v poskytování odborného vzdělávání a v tomto postavení nabízíme bezkonkurenční zkušenosti a globální síť kvalifikovaných odborníků, kteří mají hlubokou odbornost týkající se nejnovějších postupů. Akademie SGS je přítomna ve více než 45 zemích a vzdělává po celém světě více než 200 000 odborníků.

Spojte se s námi ještě dnes, abyste se dozvěděli více o našem úvodním školicím kurzu FSSC 22000 v5 nebo abyste si jej rezervovali.

Související služby

Kontaktujte nás

  • SGS Czech Republic s.r.o.

K Hájům 1233/2,

, 155 00,

Praha, Česká republika