Aktualizováno za účelem zahrnutí informací o COVID-19 a kontrolních mechanismů
Tento kurz vám poskytne znalosti a dovednosti týkající se bezpečnosti potravin a hygieny potravin, které jsou nezbytné pro zajištění, že stravovací zařízení bude udržovat nejvyšší úroveň hygieny a že prostory budou vyhovovat předpisům o bezpečnosti potravin v zemi, kde se podnik nachází. Zabývá se například dodavatelským řetězcem v oblasti stravovacích služeb, návrhem stravovacího zařízení a právními povinnostmi podniků a zapojených osob.
Co se naučíte?
Po dokončení tohoto kurzu získáte porozumění v oblastech:
- Požadavky na bezpečnost potravin a hygienu potravin
- Kroky v dodavatelském řetězci stravovacích služeb
- Význam osobní hygieny na pracovišti
- Úklid, odpady a hubení škůdců
- Optimální návrh, uspořádání a konstrukce stravovacího zařízení pro zajištění nejvyšší úrovně bezpečnosti potravin a hygieny potravin
- Právní povinnosti v oblasti výroby a manipulace s potravinami.
- Klíčové rizikové oblasti související s COVID-19 v dodavatelském řetězci
- Posuzování a kontrolní opatření nezbytná ke zmírnění rizik souvisejících s COVID-19
Předchozí znalosti
Očekává se, že účastníci tohoto kurzu budou mít následující předchozí znalosti:
- Základní znalosti o kontrole bezpečnosti potravin a požadavcích na hygienu potravin
- Pochopení rizik, která mohou nastat v oblasti stravovacích služeb
- Obeznámení s platnými národními směrnicemi a legislativními požadavky týkajících se COVID-19.
Doporučuje se, aby účastnící nejdříve absolvovali náš školící kurz "Základy bezpečnosti potravin a hygieny potravin ve stravovacích službách".
Informace o kurzu
Délka kurzu: 1 den nebo 8 hodin
Metoda výuky: individuální, virtuální školení vedené isntruktorem (VILT)
Akreditace: SGS
Certifikace kurzu
Účastníci, kteří úspěšně složí zkoušku, obdrží “Certifikát o úspěšném dokončení”. Účastníci, kteří nesloží zkoušku, ale účastnili se celého kurzu, obdrží certifikát o účasti.
Proč společnost SGS?
Jako přední poskytovatel odborného školení využíváme mnohaletých globálních zkušeností a poskytujeme příležitosti pro efektivní vzdělávání a rozvoj. Naše kurzy vedou specialisté, kteří vás podpoří na vaší profesní dráze.
Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si rezervovali místo v našem středně pokročilém školicím kurzu zaměřeném na bezpečnost potravin a hygienu potravin pro stravovací zařízení.