Kontaktujte nás

Co hledáte?

Středně pokročilý školící kurz bezpečnosti a hygieny potravin ve stravovacích službách

Středně pokročilý školící kurz bezpečnosti a hygieny potravin ve stravovacích službách od společnosti SGS – získejte znalosti a dovednosti pro zajištění nejvyšší úrovně hygieny potravin ve stravovacím zařízení.
Středně pokročilý školící kurz bezpečnosti a hygieny potravin ve stravovacích službách od společnosti SGS – získejte znalosti a dovednosti pro zajištění nejvyšší úrovně hygieny potravin ve stravovacím zařízení.

Aktualizováno za účelem zahrnutí informací o COVID-19 a kontrolních mechanismů

Tento kurz vám poskytne znalosti a dovednosti týkající se bezpečnosti potravin a hygieny potravin, které jsou nezbytné pro zajištění, že stravovací zařízení bude udržovat nejvyšší úroveň hygieny a že prostory budou vyhovovat předpisům o bezpečnosti potravin v zemi, kde se podnik nachází. Zabývá se například dodavatelským řetězcem v oblasti stravovacích služeb, návrhem stravovacího zařízení a právními povinnostmi podniků a zapojených osob.

Co se naučíte?

Po dokončení tohoto kurzu získáte porozumění v oblastech:

  • Požadavky na bezpečnost potravin a hygienu potravin
  • Kroky v dodavatelském řetězci stravovacích služeb
  • Význam osobní hygieny na pracovišti
  • Úklid, odpady a hubení škůdců
  • Optimální návrh, uspořádání a konstrukce stravovacího zařízení pro zajištění nejvyšší úrovně bezpečnosti potravin a hygieny potravin
  • Právní povinnosti v oblasti výroby a manipulace s potravinami.
  • Klíčové rizikové oblasti související s COVID-19 v dodavatelském řetězci
  • Posuzování a kontrolní opatření nezbytná ke zmírnění rizik souvisejících s COVID-19

Předchozí znalosti

Očekává se, že účastníci tohoto kurzu budou mít následující předchozí znalosti:

  • Základní znalosti o kontrole bezpečnosti potravin a požadavcích na hygienu potravin
  • Pochopení rizik, která mohou nastat v oblasti stravovacích služeb
  • Obeznámení s platnými národními směrnicemi a legislativními požadavky týkajících se COVID-19.

Doporučuje se, aby účastnící nejdříve absolvovali náš školící kurz "Základy bezpečnosti potravin a hygieny potravin ve stravovacích službách".

Informace o kurzu

Délka kurzu: 1 den nebo 8 hodin
Metoda výuky: individuální, virtuální školení vedené isntruktorem (VILT)
Akreditace: SGS

Certifikace kurzu

Účastníci, kteří úspěšně složí zkoušku, obdrží “Certifikát o úspěšném dokončení”. Účastníci, kteří nesloží zkoušku, ale účastnili se celého kurzu, obdrží certifikát o účasti.

Proč společnost SGS?

Jako přední poskytovatel odborného školení využíváme mnohaletých globálních zkušeností a poskytujeme příležitosti pro efektivní vzdělávání a rozvoj. Naše kurzy vedou specialisté, kteří vás podpoří na vaší profesní dráze.

Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si rezervovali místo v našem středně pokročilém školicím kurzu zaměřeném na bezpečnost potravin a hygienu potravin pro stravovací zařízení.

Související služby

Ostatní služby

Kontaktujte nás

  • SGS Czech Republic s.r.o.

K Hájům 1233/2,

, 155 00,

Praha, Česká republika