Aktualizováno za účelem zahrnutí informací o COVID-19 a kontrolních mechanismů
Tento školicí kurz vám poskytne základní znalosti a dovednosti týkající se bezpečnosti potravin a hygieny potravin, které jsou nezbytné pro práci ve stravovacím zařízení a pro zajištění vyhovění prostor předpisům o bezpečnosti potravin v zemi, kde se podnik nachází.
Co se naučíte?
Po dokončení tohoto kurzu získáte základní porozumění v oblastech:
- Požadavky na bezpečnost potravin a hygienu potravin
- Význam osobní hygieny na pracovišti
- Mikrobiologická, fyzikální a alergenní kontaminace;
- Úklid a jak jej provádět efektivně
- Rizika spojená s COVID-19 a jak je minimalizovat
Předchozí znalosti
Účastníci kurzu by měli pracovat nebo dříve pracovali ve stravovacím zařízení. Měli by disponovat základními znalostmi o správných způsobech manipulace s potravinami a jejich skladování.
Informace o kurzu
Délka kurzu: 1 den nebo 8 hodin
Metoda výuky: individuální, virtuální školení vedené instruktorem (VILT)
Akreditace: SGS
Certifikace kurzu
Účastníci, kteří úspěšně složí zkoušku, obdrží “Certifikát o úspěšném dokončení”. Účastníci, kteří nesloží zkoušku, ale účastnili se celého kurzu, obdrží certifikát o účasti.
Proč společnost SGS?
Jako přední poskytovatel odborného školení využíváme mnohaletých globálních zkušeností a poskytujeme příležitosti pro efektivní vzdělávání a rozvoj. Naše kurzy vedou specialisté, kteří vás podpoří na vaší profesní dráze.
Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si rezervovali místo v našem základním školícím kurzu bezpečnosti a hygieny potravin ve stravovacích službách.