Kontaktujte nás

Co hledáte?

Pokročilý školicí kurz bezpečnosti a hygieny potravin pro stravovací zařízení

Pokročilý školicí kurz bezpečnosti a hygieny potravin ve stravovacích službách od společnosti SGS – získejte znalosti a dovednosti pro řízení bezpečnosti a hygieny ve stravovacích zařízeních.
Pokročilý školicí kurz bezpečnosti a hygieny potravin ve stravovacích službách od společnosti SGS – získejte znalosti a dovednosti pro řízení bezpečnosti a hygieny ve stravovacích zařízeních.

Aktualizováno za účelem zahrnutí informací o COVID-19 a kontrolních mechanismů

Tento školicí kurz vám poskytne znalosti a dovednosti týkající se bezpečnosti potravin a hygieny potravin, které jsou nezbytné pro řízení práce ve stravovacím zařízení s cílem zajistit, že je udržována nejvyšší úroveň hygieny a že prostory splňují předpisy o bezpečnosti potravin v zemi, kde se podnik nachází. Zabývá se například řízením týmu, který nakládá s potravinami, a technikami řízení souvisejících se zmírňováním rizik souvisejících s COVID-19.

Co se naučíte?

Po dokončení tohoto kurzu budete:

  • Vědět, jak řídit bezpečnost potravin a hygienu potravin ve stravovacích zařízeních
  • Chápat, jak zajistit shodu se všemi právními požadavky na bezpečnost potravin
  • Vědět, jak řídit tým, který nakládá s potravinami, aby bylo zajištěno, že veškerá příprava potravin bude pro spotřebitele bezpečná
  • Schopni zavádět, udržovat a zlepšovat kontroly bezpečnosti potravin v podniku
  • Vědět, jak zajistit plnění povinností všech manažerů v oblasti bezpečnosti potravin a hygieny potravin
  • Chápat klíčové rizikové oblasti související s COVID-19 v dodavatelském řetězci pohostinství
  • Chápat techniky posuzování a řízení požadované pro zmírnění rizik souvisejících s COVID-19

Předchozí znalosti

Účastníci kurzu by měli:

  • Být součástí manažerského týmu pracujícího ve stravovacím zařízení
  • Mít povědomí o rizicích souvisejících s bezpečností potravin, která mohou vznikat v prostředí veřejného stravování
  • Být obeznámeni s platnými národními směrnicemi a legislativními požadavky týkajícími se COVID-19

Informace o kurzu

Délka kurzu: 3 dny nebo 24 hodin
Metodika výuky: individuální, virtuální školení vedené instruktorem (VILT)
Akreditace: SGS

Certifikace kurzu

Účastníci, kteří úspěšně složí zkoušku, obdrží “Certifikát o úspěšném dokončení”. Účastníci, kteří nesloží zkoušku, ale účastnili se celého kurzu, obdrží certifikát o účasti.

Proč společnost SGS?

Jako přední poskytovatel odborného školení využíváme mnohaletých globálních zkušeností a poskytujeme příležitosti pro efektivní vzdělávání a rozvoj. Naše kurzy vedou specialisté, kteří vás podpoří na vaší profesní dráze.

Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si rezervovali místo v našem pokročilém kurzu zaměřeném na bezpečnost potravin a hygienu potravin pro stravovací zařízení.

Související služby

Ostatní služby

Kontaktujte nás

  • SGS Czech Republic s.r.o.

K Hájům 1233/2,

, 155 00,

Praha, Česká republika