Aktualizováno za účelem zahrnutí informací o COVID-19 a kontrolních mechanismů
Tento školicí kurz vám poskytne znalosti a dovednosti týkající se bezpečnosti potravin a hygieny potravin, které jsou nezbytné pro řízení práce ve stravovacím zařízení s cílem zajistit, že je udržována nejvyšší úroveň hygieny a že prostory splňují předpisy o bezpečnosti potravin v zemi, kde se podnik nachází. Zabývá se například řízením týmu, který nakládá s potravinami, a technikami řízení souvisejících se zmírňováním rizik souvisejících s COVID-19.
Co se naučíte?
Po dokončení tohoto kurzu budete:
- Vědět, jak řídit bezpečnost potravin a hygienu potravin ve stravovacích zařízeních
- Chápat, jak zajistit shodu se všemi právními požadavky na bezpečnost potravin
- Vědět, jak řídit tým, který nakládá s potravinami, aby bylo zajištěno, že veškerá příprava potravin bude pro spotřebitele bezpečná
- Schopni zavádět, udržovat a zlepšovat kontroly bezpečnosti potravin v podniku
- Vědět, jak zajistit plnění povinností všech manažerů v oblasti bezpečnosti potravin a hygieny potravin
- Chápat klíčové rizikové oblasti související s COVID-19 v dodavatelském řetězci pohostinství
- Chápat techniky posuzování a řízení požadované pro zmírnění rizik souvisejících s COVID-19
Předchozí znalosti
Účastníci kurzu by měli:
- Být součástí manažerského týmu pracujícího ve stravovacím zařízení
- Mít povědomí o rizicích souvisejících s bezpečností potravin, která mohou vznikat v prostředí veřejného stravování
- Být obeznámeni s platnými národními směrnicemi a legislativními požadavky týkajícími se COVID-19
Informace o kurzu
Délka kurzu: 3 dny nebo 24 hodin
Metodika výuky: individuální, virtuální školení vedené instruktorem (VILT)
Akreditace: SGS
Certifikace kurzu
Účastníci, kteří úspěšně složí zkoušku, obdrží “Certifikát o úspěšném dokončení”. Účastníci, kteří nesloží zkoušku, ale účastnili se celého kurzu, obdrží certifikát o účasti.
Proč společnost SGS?
Jako přední poskytovatel odborného školení využíváme mnohaletých globálních zkušeností a poskytujeme příležitosti pro efektivní vzdělávání a rozvoj. Naše kurzy vedou specialisté, kteří vás podpoří na vaší profesní dráze.
Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si rezervovali místo v našem pokročilém kurzu zaměřeném na bezpečnost potravin a hygienu potravin pro stravovací zařízení.