Kontaktujte nás

Zpravy

Typ zprávy
Datum
29 výsledky
Carbon Dioxide Emissions Issue Concept

Ověření Uhlíkové Stopy Organizace: Možnost Spolupráce s SGS Czech Republic

Validační a ověřovací orgán SGS Czech Republic se s hrdostí hlásí k získání akreditace dne 22.9.2023, čímž se stal prvním ověřovacím orgánem v České republice akreditovaným pro ověřování inventarizace uhlíkové stopy organizací podle normy ČSN EN ISO 14064-1:2019.
Zjistit více
World Map Showing Connections 1600px

SGS AKREDITOVANÝ INSPEKČNÍ ORGÁN ZAMĚŘENÝ NA ŘEŠENÍ PROBLEMATIKY AZBESTU OPĚT ÚSPĚŠNĚ OBHÁJIL AKREDITACI

V dubnu letošního roku proběhl několikadenní audit Českého institutu pro akreditaci, o.p.s., který prověřil fungování celého zavedeného systému kvality podle ČSN EN ISO/IEC 17020 a 17025
Zjistit více

VRACÍME DŮVĚRU AUTOMOBILOVÉMU PRŮMYSLU

Jak pozastavit pokles prodeje nových automobilů, jak plnohodnotně oživit porušené dodavatelské řetězce, jak vhodně volit strategii implementace nových technologií?
Zjistit více

SGS BUDE DOZOROVAT PRVNÍ ČESKOU PRIVÁTNÍ DÁLNICI

Nová výstavba 32 kilometrového úseku dálnice D4 mezi Příbramí a Pískem včetně provozování dalších 16 km bude poprvé realizována v partnerství veřejného a soukromého sektoru.
Zjistit více

ODOLAJÍ VAŠE IT SYSTÉMY REÁLNÝM HROZBÁM?

V dnešní době je právě uživatel často nejslabším článkem celého kyberprostoru. Riskovat ztrátu zákazníků a jejich důvěry, zneužití citlivých dat či porušení legislativy se firmám opravdu nevyplatí.
Zjistit více

CO NOVÉHO PŘINÁŠÍ IFS FOOD VERZE 7?

Nová verze normy IFS pro posuzování výrobců potravin se silným zaměřením na bezpečnost potravin, kvalitu procesů a produktů byla právě oficiálně vydána.
Zjistit více

SGS AUDITY IFS PROBÍHAJÍ I NADÁLE BEZ OMEZENÍ

Jsme v době, kdy jsou společnosti nuceny řadu plánovaných aktivit přeorganizovávat či posouvat termíny realizací. To však neplatí pro audity bezpečnosti potravin.
Zjistit více

SGS ÚSPĚŠNĚ POKRAČUJE S PROJEKTEM PODPORY SOCIÁLNÍCH VOZIDEL

Za účasti SGS Czech Republic, zástupců Diakonie a přispívajících firem bylo v pátek 4.9.2020 oficiálně předáno v pořadí již 7. sociální vozidlo, tentokrát pro potřeby klientů Diakonie Zvonek sídlící na Praze 4.
Zjistit více

SGS ICS CZECH REPUBLIC SE STÁVÁ NOVÝM CERTIFIKAČNÍM ORGÁNEM SYSTÉMŮ MANAGEMENTU

V návaznosti na plnění požadavku příslušného standardu, kdy jeden právní subjekt nesmí poskytovat certifikace a současně i poradenství v systémech managementu, vznikla s účinností od 2.12. 2019 nová společnost SGS ICS Czech Republic, s.r.o., jako sesterská společnost SGS Czech Republic, s.r.o.
Zjistit více

CHRAŇTE SVÉ INVESTICE I ZDRAVÍ AZBEST POD KONTROLOU

Dnešní doba je dobou živelných rekonstrukcí, tedy dobou zvýšeného rizika zásahu do stavebních konstrukcí a technologií obsahujících azbest (obvodových plášťů, příček, podhledů, rozvodů tepla a plynu, systémů vzt / elektro / plynu atd.). Zaznamenáváme výrazný nárůst požadavků na provedení průzkumu výskytu azbestu ze strany majitelů rodinných domů, rekreačních objektů, chalup nebo chat v zahrádkářských koloniích.
Zjistit více

Co hledáte?