Skip to Menu Skip to Search Kontaktujte nás Czech-Republic Webové stránky a jazyky Skip to Content

Senzorické hodnocení a analýza potravinových výrobků a obalů od společnosti SGS měří a interpretuje reakce lidí na základě pohledu, zápachu, dotyku, chuti a sluchu.

Senzorické hodnocení potravin se stává důležitým aspektem vývoje a prodeje nového výrobku, protože nabízí obraz o chování spotřebitelů i zajištění jakosti.

Naše služby senzorické analýzy potravin zahrnují senzorické testování ze strany spotřebitelů při vývoji výrobku i senzorické posouzení kvality a chuti potravin. To zahrnuje zkoušky barvy, chutě, vůně a struktury, při které se shromažďují reakce spotřebitelů na základě těchto metod:

  • popisná senzorická analýza;
  • zkouška duo-trio;
  • zkouška hodnocení s rozsahem;
  • panelová zkouška;
  • zkouška umístění v žebříčku;
  • trojúhelníkové zkouška.

Na základě výsledků tohoto senzorického testování potravin můžete:

  • změnit suroviny, složky a přídatné látky;
  • porovnat vaše výrobky s výrobky konkurence;
  • definovat a otestovat data spotřeby;
  • vyvinout nové výrobky;
  • prozkoumat dlouhodobé profily chuti;
  • klasifikovat vaše výrobky nebo jim přiřadit hodnocení;
  • zjistit stabilitu při uchovávání;
  • optimalizovat vaše výrobky;
  • vytvořit normy výrobků.

Máme desítky speciálních zkušebních zařízení pro senzorickou analýzu potravin po celém světě a zkušenosti, odbornost a geografický záběr, abychom vám mohli pomoci. Bez ohledu na to, kde se nacházíte a kde prodáváte své zboží, můžeme s vámi spolupracovat na omezení rizik pro kvalitu výrobků, na spokojenosti vašich spotřebitelů a získání konkurenční výhody.

Kontaktujte nás již dnes, abyste zjistili, jak vám mohou naše služby senzorického testování pomoci uspokojit spotřebitele a získat konkurenční výhodu.