Senzorické hodnocení potravin se stává důležitým aspektem vývoje a prodeje nového výrobku, protože nabízí obraz o chování spotřebitelů i zajištění jakosti.
Naše služby senzorické analýzy potravin zahrnují senzorické testování ze strany spotřebitelů při vývoji výrobku i senzorické posouzení kvality a chuti potravin. To zahrnuje zkoušky barvy, chutě, vůně a struktury, při které se shromažďují reakce spotřebitelů na základě těchto metod:
- popisná senzorická analýza;
- zkouška duo-trio;
- zkouška hodnocení s rozsahem;
- panelová zkouška;
- zkouška umístění v žebříčku;
- trojúhelníkové zkouška.
Na základě výsledků tohoto senzorického testování potravin můžete:
- změnit suroviny, složky a přídatné látky;
- porovnat vaše výrobky s výrobky konkurence;
- definovat a otestovat data spotřeby;
- vyvinout nové výrobky;
- prozkoumat dlouhodobé profily chuti;
- klasifikovat vaše výrobky nebo jim přiřadit hodnocení;
- zjistit stabilitu při uchovávání;
- optimalizovat vaše výrobky;
- vytvořit normy výrobků.
Máme desítky speciálních zkušebních zařízení pro senzorickou analýzu potravin po celém světě a zkušenosti, odbornost a geografický záběr, abychom vám mohli pomoci. Bez ohledu na to, kde se nacházíte a kde prodáváte své zboží, můžeme s vámi spolupracovat na omezení rizik pro kvalitu výrobků, na spokojenosti vašich spotřebitelů a získání konkurenční výhody.
Kontaktujte nás již dnes, abyste zjistili, jak vám mohou naše služby senzorického testování pomoci uspokojit spotřebitele a získat konkurenční výhodu.