Prostřednictvím našich služeb detekce a identifikace druhů můžete ochránit svůj podnik před kontaminací v dodavatelském řetězci a minimalizovat riziko podvodu. Náš celosvětový tým vysoce kvalifikovaných odborníků v oblasti bezpečnosti potravin pmůže provádět testy DNA za účelem identifikace přítomnosti kontamitantů ve vašem dodavatelském řetězci.
Testování kontaminantů po celém světě
Máme nejmodernější laboratoře po celém světě,vybavené a strategicky umístěné tak, aby mohly poskytovat nezávislé analytické služby. Detekci a identifikaci druhů lze provádět u následujících potravin:
- Vepřové maso
- Hovězí maso
- Konina
- Kachny
- Krůtí maso
- Kuřecí maso
- Ryby
- Mořské plody
Naše analýza bezpečnosti potravin zahrnuje rovněž testování reziduí a markerů veterinárních léčiv, např. fenylbutazonu (bute), antikokcidik a dalších potenciálně nebezpečných veterinárních léčiv.
Spolu s analýzou zaměřenou na detekci a identifikaci druhů můžete využít služeb certifikace potravin, např. dle FSSC 22000 (norma certifikace zdravotní nezávadnosti potravin), IFS (mezinárodní norma pro bezpečnost potravin), Světové normy pro bezpečnost potravin BRC a SQF (bezpečné a kvalitní potraviny) a ověřit tak splnění těchto norem. Můžeme navrhnout program přesně odpovídající vašim potřebám a požadavkům.
Proč je vhodné rozhodnout se pro analýzu identifikace druhů společnosti SGS?
Naše síť provádí audity dodavatelů, inspekce produktů, odběr vzorků, simulované nákupy a kontrolu prodejních míst za účelem snížení rizik. Naše služby v oblasti školení zaměřené na dokonalejší řízení rizik souvisejících s hygienou při provozování konkrétních činností v potravinářském průmyslu (masný průmysl, výroba polotovarů atd.) pomáhají implementovat dlouhodobé komplexní systémy bezpečnosti potravin.
Kontaktujte nás ještě dnes a získejte více informací o našich službách v oblasti analýzy potravin.