Zemědělství a potravinářský průmysl Mikrobiální analýza
Pokud chcete minimalizovat zdravotní rizika, ochránit vaše potravinářské a krmivářské výrobky před bakteriální nákazou a vyhnout se soudním sporům, musíte splnit přísné standardy v oblasti bezpečnosti potravin a krmiv.

Společnost SGS vám může pomoct implementovat monitorovací program, který na základě screeningu a identifikace potvrdí přítomnost patogenů.
Naše postupy v oblasti mikrobiální identifikace a mikrobiální analýzy, prováděné v souladu s metodami schválenými vládní agenturou FDA, zjišťují mikrobiální kontaminaci např. bakterií Escherichia coli (E. coli), E.coli 0157:H7, Salmonella a Listerie. Dokážeme určit existenci mikrobiální kontaminace za použití standardizovaného protokolu polymerázové řetězové reakce (PCR) nebo tradičnější metody testování v misce a identifikace kultury.
Schválené a akreditované laboratoře
Naše laboratoře, v nichž provádíme mikrobiální analýzu, dodržují přísná provozní pravidla a používají oficiální ověřené metody, díky čemuž získaly akreditaci podle normy ISO 17025. Naše laboratoře, v nichž pracují vědečtí pracovníci a technici s mnohaletými laboratorními zkušenostmi a odborným vysokoškolským vzděláním v oboru chemie, mikrobiologie a agronomie, získaly také osvědčení od několika potravinářských a krmivářských asociací. Krátce řečeno - znamená to, že dodržujeme nejpřísnější standardy daného odvětví platné pro detekci mikrobiální kontaminace.
Chraňte své potraviny a krmiva před nebezpečím bakterií ve všech fázích výrobního procesu a dodavatelského řetězce - kontaktujte společnost SGS ještě dnes. Naše služby mikrobiální analýzy vám mohou pomoci.